Bedrijfsfilosofie en beleid

Ieder kantoorpand, bedrijfshal of particulier woonhuis vraagt om een unieke installatie en iedere opdrachtgever heeft specifieke voorkeuren, wensen en budget.
Dit is waar wij het mee doen. En hoe gaan wij hiermee aan de slag?
Wij zullen alles in het werk stellen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Integriteit en betrouwbaarheid, dat is wat wij eisen van onszelf, maar ook van onze opdrachtgevers en leveranciers. Wij leveren een gedegen advies en goed product van deze tijd.
Waarom kunnen wij dat zo stellig en volhardend uitdragen?
Simpel; jarenlange ervaring. Ervaring met mensen en techniek op uiteenlopende projecten. Onze eigen mensen leveren per jaar gemiddeld 85.000 gewerkte uren af. Wij bestaan meer dan veertig jaar. Leveren alle disciplines op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek.
Dan mag je oprecht zeggen dat je weet waar je het over hebt.

Om ook in de toekomst een gedegen advies en een goed product te kunnen blijven leveren, is kennis en kunde erg belangrijk. Deels wordt dat onder collega's overgedragen maar deels dient de kennis via externe scholing binnen gehaald te worden. Onze mensen worden gestimuleerd om naast hun basis opleiding, vervolgopleidingen te doen. Daarnaast is het van belang om kennis via korte installatie specifieke opleidingen en cursussen rondom wet- en regelgeving binnen te halen.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze mensen correct bij u overkomen. Hier besteden wij veel aandacht aan.
Zo heeft iedereen bijvoorbeeld de cursus "De technicus als ambassadeur" gevolgd. Het spreekt voor zich dat iedere monteur zijn werk naar behoren uitvoert. Hij heeft hiervoor een opleiding genoten en waar nodig aanvullende cursussen gehad. Met de cursus “De technicus als ambassadeur” hebben wij geprobeerd om de monteur bewust te maken van het feit dat hij met alles wat hij doet De Blaauw Installatietechniek vertegenwoordigt. Buiten het eigenlijke werk om vinden wij het belangrijk om te letten op bijvoorbeeld netheid van de auto en het gedrag in het verkeer. Zorg dat de werkplek netjes is. Gebruik de ter beschikking gestelde bedrijfskleding. Optimale houding en gedrag dragen bij aan hoe u ons heeft ervaren en dat telt.
Ons toekomstbeleid is helder.
We hoeven u niet uit te leggen dat het in de bouw en in z'n algemeenheid in de installatiebranche nog niet goed gaat, hoewel er een stijgende lijn te bespeuren is.
Mede door de jarenlange samenwerking met veel vaste en gerenommeerde opdrachtgevers, hebben wij de afgelopen crisisjaren goed doorstaan.  Wij hebben een brede basis kunnen leggen en kunnen vertrouwen houden in de toekomst. Ons bedrijf hield de kans zich te ontwikkelen om aan de hoge eisen te blijven voldoen en is gezond. Dat vinden wij in deze tijd het allerbelangrijkste.