Over ons

Meer dan 40 jaar installateur van elektrotechnische installaties en sinds de jaren tachtig ook voor beveiligingsinstallaties. Vanaf 1998 hebben de bedrijven een nieuwe eigenaar en een nieuwe directie. Vanaf 1 januari 2009 zijn De Blaauw Beveiligingstechniek B.V. en De Blaauw Elektrotechniek B.V. samen gegaan in De Blaauw Installatietechniek B.V. Reden: minder administratieve lasten voor zowel de opdrachtgever als de eigen interne organisatie en een betere uitstraling.

Dat is misschien aardig om te weten, maar hoe staat het anno nu?  

We zijn een modern, flexibel en stuurbaar bedrijf.

Op dit moment hebben we 39 eigen medewerkers.
Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren, onderhouden en renoveren van elektrotechnische-, en beveiligingstechnische installaties als bijvoorbeeld een algemene elektrotechnische installatie, brandmeldinstallatie, alarmsystemen, camera-systemen, noodverlichting en Domotica. Dit is maar een greep uit de installaties die wij dagelijks verzorgen. Onder de kop Leveringsprogramma kunt u zien wat wij aanbieden.

Onze mensen zijn relatief hoog opgeleid en kunnen op het volledige leveringsprogramma een meerwaarde betekenen.
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd...
Ondanks het feit dat ons bedrijf aan de bovenkant zit van een middelgroot bedrijf, hebben wij ook altijd de kleinere werken opgepakt. Sinds jaar en dag stellen wij onze diensten aan iedereen beschikbaar. Bent u een particulier, een gebruiker-, beheerder-, of eigenaar-, van een gebouw u kunt ons altijd benaderen. Groot of klein, uitdagend of simpel; onze mensen gaan voor u aan de slag.

En hoe pakken wij de toekomst aan?
  • blijven investeren in kennis en kunde
  • niet tot nauwelijks afwijken van de ingezette koers
  • niet te ver mee in de gekte van de markt
  • geen concessies doen aan kwaliteit
  • goed op elkaar passen
  • als altijd: integer en betrouwbaar
  • en elke dag een beetje beter je best doen dan de dag daarvoor....
 Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op 023 - 5318744, of stuur ons een mail via info@deblaauw.com in.