Algemeen

Meer dan 40 jaar installateur van elektrotechnische installaties en sinds de jaren tachtig ook voor beveiligingsinstallaties. Vanaf 1998 hebben de bedrijven een nieuwe eigenaar en een nieuwe directie. Vanaf 1 januari 2009 zijn De Blaauw Beveiligingstechniek B.V. en De Blaauw Elektrotechniek B.V. samen gegaan in De Blaauw Installatietechniek B.V. Reden: minder administratieve lasten voor zowel de opdrachtgever als de eigen interne organisatie en een betere uitstraling.

Dat is misschien aardig om te weten, maar hoe staat het anno nu?

We zijn een modern, flexibel en stuurbaar bedrijf.
Op dit moment hebben we 50 eigen medewerkers.
Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren, onderhouden en renoveren van elektrotechnische-, en beveiligingstechnische installaties als bijvoorbeeld een algemene elektrotechnische installatie, brandmeldinstallatie, alarmsystemen, camera-systemen, noodverlichting en Domotica. Dit is maar een greep uit de installaties die wij dagelijks verzorgen. Onder de kop Leveringsprogramma kunt u zien wat wij aanbieden.

Onze mensen zijn relatief hoog opgeleid en kunnen op het volledige leveringsprogramma een meerwaarde betekenen.
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd...
Ondanks het feit dat ons bedrijf aan de bovenkant zit van een middelgroot bedrijf, hebben wij ook altijd de kleinere werken opgepakt. Sinds jaar en dag stellen wij onze diensten aan iedereen beschikbaar. Bent u een particulier, een gebruiker-, beheerder-, of eigenaar-, van een gebouw u kunt ons altijd benaderen. Groot of klein, uitdagend of simpel; onze mensen gaan voor u aan de slag.
In deze hectische economische tijd is het voor u en ons extra belangrijk om te weten of wij zaken doen met een gezonde partner.
De Graydon Award is voor De Blaauw Installatietechniek binnengekomen in september 2014! De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon en is gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat De Blaauw volgens Graydon in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat we de Graydon Financieel Gezond award hebben ontvangen!
De 'financieel gezond' status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we ruim aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

En hoe pakken wij de toekomst aan?
  • blijven investeren in kennis en kunde
  • niet tot nauwelijks afwijken van de ingezette koers
  • niet te ver mee in de gekte van de markt
  • geen concessies doen aan kwaliteit
  • goed op elkaar passen
  • als altijd: integer en betrouwbaar
  • en elke dag een beetje beter je best doen dan de dag daarvoor....